Het Zuider nieuwsbrief - De online verkoop van Fase 2 is gestart!

15 juli 2021 - Om 12:00 uur is de verkoop van de 15 Paviljoenwoningen gestart. Bekijk op de website de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer en maak jouw keuze. Meld je aan via het aanmeldformulier en de makelaar neemt contact met je op. Succes!  

Het Zuider nieuwsbrief - juli 2021
Nieuwe impressie Het ZuideR Paviljoens
 
DE ONLINE VERKOOP VAN FASE 2 IS GESTART!

Het is zo ver… zojuist zijn de 15 Paviljoenwoningen van fase 2 in Het ZuideR in verkoop gegaan. Ga naar de website, log in op je persoonlijke account en het wijst zich verder vanzelf. Vul alle gevraagde informatie in, geef aan naar welke woning(en) je voorkeur uitgaat en dan… duimen maar. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 1 augustus aanstaande. Maar lees eerst even deze nieuwsbrief. 

Team het ZuideR
 

Inschrijving geopend

Om 12:00 uur is de verkoop van de 15 Paviljoenwoningen gestart. Bekijk op de website de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer en maak jouw keuze. Meld je aan via het aanmeldformulier en de makelaar neemt contact met je op. Succes!

 

Schrijf je in
 
 

Het kan tot 1 augustus

Je kunt je inschrijven tot en met 1 augustus 12:00 uur. Binnen twee dagen daarna krijg je dan te horen of je tot de gelukkigen behoort. De Paviljoenwoningen worden niet toegewezen op volgorde van inschrijving. Neem dus de tijd, lees alle informatie goed door en verstuur pas dan je volledig ingevulde inschrijfformulier. 

 
 

Laatste plekken voor een rondleiding

Als het goed is, heb je je aangemeld voor een rondleiding op de bouwlocatie. Vandaag zijn we de hele dag aanwezig en leiden we geïnteresseerden in kleine groepjes rond. Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog! Er zijn nog enkele plekken vrij om 18.00 uur.

 

Meld je aan voor de rondleiding
 
Actie: aantrekkelijke aankoopkorting

Ben je serieus geïnteresseerd en schrijf je je in voor een woning in fase 2? Dan profiteer je van een aantrekkelijke aankoopkorting als je snel je optie verzilvert en vervolgens vóór 10 september 2021 je koopcontract tekent. Vraag de makelaar naar de voorwaarden. 
Volg jij ons al op social media?
Facebook
Instagram

Terug