De paviljoens

Zeven types, volop variatie

De 15 woningen in Paviljoen L, de tweede fase van het ZuideR, bieden voor elk wat wils. Of je nu tweeverdiener bent, actieve 50-plusser of ZZP’er, stadsmens of rustzoeker… in het ZuideR vind je vast de woning die past bij jouw persoonlijke woonwensen. Je hebt de keuze uit zeven typen woningen met elk hun eigen karakteristieken en voordelen.

Aanbod

 

Algemene woningspecificaties:

  • Hoge plafonds (beganegrond ca. 3,5m en zolder ca. 4m hoog)
  • Kavelgrootte variërend van ca. 97 –239 m2
  • Woonoppervlak ca. 93 – 171m2, 3–5 kamers
  • Inclusief sanitair en tegelwerk.

Hoek Herenhuis
Bouwnummer 1

Meer ruimte en meer mogelijkheden, dat is wat deze ruime hoekwoning je biedt. Het is een ideale gezinswoning waar je eventueel ook kantoor aan huis kunt houden. Op de begane grond heb je alle ruimte om een geweldige leefkeuken te realiseren zonder dat je concessies aan de royale woonkamer hoeft te doen. De grote overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Optioneel kun je hier een extra separaat toilet realiseren. Op de zolder vind je de 4e slaapkamer en veel berg- en hobbyruimte. Bijzonder zijn de twee dakramen die zorgen voor extra lichtinval.

Herenhuis
Bouwnummer 2 t/m 8

Deze zeven drielaagse stadswoningen zijn gelegen in de hoge vleugel van het oude paviljoengebouw. Het zijn ideale woningen met voldoende ruimte om heerlijk te wonen in Rotterdam-Zuid. De woningen zijn bijna 13 meter lang en dat geeft volop ruimte voor een lekkere grote keuken en een fijne woonkamer. Op de verdieping vind je aan de voor- en achterzijde twee woningbrede slaapkamers en een complete badkamer. Het toilet is optioneel separaat te plaatsen. De zolder heeft twee dakramen en een 3e slaapkamer. Verder is de zolder indeelbaar zoals jij dat wilt.

Tussenwoning Special
Bouwnummer 9

In Paviljoen G vind je drie Specials die allemaal net even anders zijn. Niet alleen qua woonoppervlak, maar ook qua indeling en ligging. De vierkamer hoek(tussen)woning op bouwnummer 9 heeft een woonoppervlakte van maar liefst 144 m2, en is daarmee de grootste van de Specials, verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond heb je een royale leefruimte met een open keuken. Vanuit de keuken stap je zo via de openslaande deur de stadstuin in, gunstig gelegen op het noordoosten.  Op de verdieping vind je twee ruime slaapkamers en de badkamer. Op zolder is de 3e slaapkamer en nog voldoende ruimte voor jouw eigen indelingen, passend bij jou situatie en wens.

Hoekwoning Special
Bouwnummer 10

De tweede Special in Paviljoen L vind je op bouwnummer 10. Dit is een lekker ruime hoekwoning met een oppervlak van 153 m2, die opvalt door de royale leefruimte op de begane grond met open keuken. Vanuit de woonkamer stap je via de openslaande deuren de stadstuin in die zich aan twee zijden van de woning bevindt: zowel aan het noordoosten als op het zuidoosten. Deze bijzondere woning heeft veel lichtinval dankzij de extra raampartijen rondom. Op de verdieping vind je twee ruime slaapkamers en de badkamer. Op de zolder bevindt zich de 3e slaapkamer en voldoende extra berg- of hobbyruimte.

Hoek(tussen)woning Special
Bouwnummer 11

De derde Special is weer helemaal anders dan de andere woningen in Paviljoen L. Deze hoek(tussen)woning bestaat als enige van de Specials uit twee woonlagen, maar heeft ondanks dit nog steeds een woonoppervlakte van 110 m2. De woning heeft net als de andere Specials een royale leefruimte op de begane grond met open keuken en openslaande deuren die je toegang geven tot de stadstuin. Deze tuin biedt je de mogelijkheid heerlijk buiten te zitten op het zuidoosten. Op de verdieping vind je twee ruime slaapkamers en de badkamer.

Stadswoningen
Bouwnummer 12 t/m 14

Deze drie woningen vind je in de lage vleugel van het paviljoengebouw. In basis met een heerlijke ruime woonkamer op de begane grond, maar optioneel kun je kiezen voor een slaap- en badkamer of kantoor aan huis.  De Stadswoningen vallen verder op door hun speelse indeling van de begane grond waar je een grote woonkeuken kunt realiseren, eventueel zelfs met een kookeiland. Op de verdieping vind je twee grote slaapkamers waarvan de slaapkamer één zijde van de woning een dakkapel heeft die zorgt voor extra veel ruimte en lichtinval. Ook de badkamer is lekker ruim en biedt plaats voor een toilet, dubbele wastafel en een separate douche.

Hoek stadswoning
Bouwnummer 15

Op bouwnummer 15 vind je een zeer bijzondere stadswoning. Deze ligt op de hoek van de lage vleugel en heeft een voor-, zij- en achtertuin.  De woning ligt aan een sfeervol pleintje waar je ook parkeert. Deze woning heeft in basis al een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast is er nog een heerlijke lichte woonkamer / keuken met licht van meerdere kanten. Op de verdieping vind je een tweede slaapkamer en op de overloop volop bergruimte en een plek voor je wasmachine en droger. De twee dakramen zorgen voor een heerlijke lichte slaap- of hobbyverdieping.

Heb jij interesse voor een Paviljoen in het ZuideR?

Bekijk het aanbod en meld je aan als belangstellende!

Aanbod                        Interesse