Het Zuider nieuwsbrief - december 2020

- Het ZuideR Paviljoens prikkelt al je zintuigen. Hier proef je nog overal de rijke geschiedenis van het voormalige Zuiderziekenhuis, terwijl je thuiskomt in een moderne, comfortabele en luxueuze woning die helemaal past bij hoe jij wil wonen. De vernieuwde website, is onder een vernieuwde url www.hetzuiderpaviljoens.nl deze week online gegaan en er is nog een aantal woningen te koop. In deze nieuwsbrief lees je er meer over. Maar wacht niet te lang, deze kans mag je niet laten lopen! 

 
MODERN EN MONUMENTAAL WONEN IN HET ZUIDER PAVILJOENS

Het ZuideR Paviljoens prikkelt al je zintuigen. Hier proef je nog overal de rijke geschiedenis van het voormalige Zuiderziekenhuis, terwijl je thuiskomt in een moderne, comfortabele en luxueuze woning die helemaal past bij hoe jij wil wonen. De vernieuwde website, is onder een vernieuwde url www.hetzuiderpaviljoens.nl deze week online gegaan en er is nog een aantal woningen te koop. In deze nieuwsbrief lees je er meer over. Maar wacht niet te lang, deze kans mag je niet laten lopen!

Team Het ZuideR

INTERVIEW MET DE EERSTE KOPERS

Het ZuideR bestaat uit verschillende deelprojecten. In het hoofdgebouw Carré komen 73 loft-appartementen. Voor het hoofdgebouw vind je twee paviljoens met elk 15 Paviljoenwoningen met tuin. Je leest er meer over verderop in deze nieuwsbrief. De eerste kopers Johan & Leonie en Lex & Lot komen aan het woord. Waarom kiezen zij voor dit project en wat verwachten zij van de buurt? Bekijk hier video en laat je inspireren door hun verhaal en mooie beelden van Het ZuideR.

Bekijk de video

UNIEKE KANS; MAAK ALVAST EEN TOUR DOOR JE TOEKOMSTIGE WONING

Normaal gesproken is het bij een nieuwbouwwoning niet mogelijk om je woning voordat de bouw start te bezichtigen. Het voordeel van een transformatiewoning in de Paviljoens van Het ZuideR is dat je al wél een kijkje kunt nemen. De makelaar gaat met je mee zodat je al je vragen kunt stellen en echt een goed beeld krijgt hoe je woning er straks uit komt te zien. Zie jij jezelf nu al rondlopen door je toekomstige woning? Maak dan een afspraak voor een private tour. De koffie en regenlaarzen staan voor je klaar.

Plan jouw private tour
 

ZO ZUINIG IS JOUW PAVILJOENWONING

Sinds 1995 moeten alle nieuwbouwwoningen aan een bepaalde EPC-norm voldoen. EPC staat voor Energie Prestatie Coëfficiënt en zegt iets over hoe zuinig een woning is. Hoe zuiniger een woning, hoe lager de EPC-waarde. In 1996 werd nog gestreefd naar een EPC-waarde van 1,4, terwijl deze standaard tegenwoordig veel lager ligt. Deze norm ligt t/m 2020 nog op 0,4. Recent zijn ook de EPC-berekeningen van de woningen in het ZuideR gemaakt. Bijna alle woningen hebben een EPC-waarde van 0,35. Ook al woon je straks in een monument, je profiteert toch van volop modern wooncomfort in een zeer energiezuinige woning.

VLIEG JE EVEN MEE?

Het voormalige Zuiderziekenhuis bestaat uit een aantal gebouwen die enorm tot de verbeelding spreken. Die sfeer willen we graag behouden en we kunnen ons voorstellen dat je nu alvast wil weten hoe het er straks gaat uitzien nadat alle werkzaamheden gereed zijn en jij de sleutel van je nieuwe paviljoenwoning krijgt overhandigd. Om je alvast een idee te geven, maakten we aantal fraaie artist impressions en vogelvluchten. Vlieg je even mee over en langs je toekomstige thuis?

Bekijk de impressies op de website

AUTENTHIEK, MONUMENTAAL ÉN MODERN

Hoge plafonds, grote raampartijen en ruimtes die verrassen en inspireren. Dát is wat je mag verwachten van je Paviljoenwoning in Het ZuideR. Maar ook de omgeving is geweldig, met de groene binnenhof, het Carrégebouw en het Poortgebouw. We willen graag zoveel mogelijk authentieke details bewaren zodat je straks echt monumentaal, maar ook uiterst modern kunt wonen op een geweldige plek in booming Rotterdam-Zuid.

HET ZUIDER CARRE. STOER EN ECHT ROTTERDAMS

In het imposante Carrégebouw van het voormalige Zuiderziekenhuis worden 73 loft-appartementen gerealiseerd. Van lekker compact tot heerlijk ruim. Ideaal voor singles, tweeverdieners en senioren. Maar welk appartement je straks ook kiest, ze zijn allemaal monumentaal, robuust en stoer. Het ZuideR Carré is gewoon écht Rotterdams. Deze appartementen gaan waarschijnlijk al in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop. Zo wordt het gehele gebied in een keer opgeknapt en is de wijk na oplevering klaar voor de toekomst.

Ga naar Het ZuideR Carre
OP WEG NAAR EEN GEZOND 2021

2020 loopt op zijn eind. We hopen dat je het jaar ondanks alles goed bent doorgekomen en wensen je heel prettige feestdagen en bovenal een gezond 2021.

www.hetzuiderpaviljoens.nl

Volg jij ons al op social media?
Facebook
Instagram
Het ZuideR is een herbestemming van BOEi en Impact Vastgoed

Wenst u geen emails van deze afzender te ontvangen? uitschrijven

Terug