Het ZuideR nieuwsbrief - Het ZuideR gaat vandaag in verkoop

5 juni 2020 - Goedemorgen, zit je er al klaar voor? Vast wel. Vandaag gaan namelijk de eerste 15 Paviljoenwoningen van het ZuideR in verkoop. En natuurlijk wil jij kans maken op een van deze schitterende monumentale woningen in het Brooklyn van Rotterdam! Lees snel verder. We leggen je graag uit hoe de online verkoop in zijn werk gaat. Team Het ZuideR

Heb je een online account?

Vanaf 12:00 uur vanmiddag kun je je inschrijven voor de woning van je voorkeur. Je hebt daarvoor een online account nodig dat je aanmaakt op hetzuider.nl. Heb je dat nog niet gedaan, doe het dan snel. Vul alle gevraagde gegevens in en bevestig je inschrijving. De inschrijving sluit op maandag 15 juni 2020 om 12:00 uur, de volgorde van inschrijving is niet van belang bij de toewijzing.

Meld je aan

De digitale inschrijving werkt als volgt:

Stap 1: Ga naar je persoonlijke pagina
Stap 2: Vul het digitale inschrijfformulier in
Stap 3: Onderteken het formulier en klik op verzenden

Eerder hebben we je al gevraagd om je interesse voor een woning door te geven. Veel belangstellenden hebben dit al gedaan. Maar let op! Het doorgeven van je voorkeur is nog geen officiële inschrijving. Mocht je in aanmerking willen komen voor een woning dien je dus alsnog het digitale inschrijfformulier in te vullen in je persoonlijke account.

De inschrijving sluit op maandag 15 juni 2020 om 12:00 uur, de volgorde van inschrijving is niet van belang bij de toewijzing.

Op de website van het ZuideR vind je alle informatie die van belang is bij het maken van je keuze. Je leest er alles over het project, de eerste 15 Paviljoenwoningen en je vindt er de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en verkoopprijzen. Lees je goed in en maak een keuze die echt helemaal bij je past!

Kom naar de Meet & Greet  

Natuurlijk wil je ook live kennis maken met het ZuideR. Dat kan op donderdag 11 juni tussen 16:00 – 20:00 uur. We organiseren dan een speciale Meet & Greet op locatie. In kleine groepjes leiden we je rond en kun je je vragen stellen. Om de drukte te spreiden delen we de Meet & Greet op in verschillende tijdsblokken. We willen je vragen om je aan te melden voor de Meet & Greet en hierbij aan te geven naar welk tijdsblok jouw voorkeur uitgaat. Aanmelden kan via onderstaande button.

Meld je aan

Terug