Het Zuider nieuwsbrief - Het ZuideR gaat in verkoop

27 mei 2020 - Geweldig nieuws, op 5 juni aanstaande gaan de eerste 15 Paviljoenwoningen van het ZuideR online in verkoop. Heb jij je nog niet ingeschreven op de website? Doe het dan snel. Alleen met een online account kun je je voorkeur voor een woning aangeven en maak je kans op een van deze schitterende monumentale woningen in het Brooklyn van Rotterdam! Team Het ZuideR

De verkooprijzen

Wonen in een monument: wie wil dat nou niet? Het kan in het ZuideR. Maar wat kost dat? Kijk snel op de website bij ‘aanbod’. Maak kennis met de 15 woningen in Paviljoen G en ontdek de definitieve verkoopprijzen. Welke woning past het beste bij hoe jij wilt wonen? Maak je keuze en geef je voorkeur aan in je online account.

Naar het aanbod

Start verkoop

Op vrijdag 5 juni om 12:00 uur gaan de woningen in verkoop. Ga naar de website en bekijk de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer. Heb je je keuze gemaakt, geef dit dat aan in je online account. Vanaf dat moment maak je kans op één van de 15 Paviljoenwoningen. De inschrijving sluit op 15 juni 2020 om 17:00 uur. De volgorde van inschrijving is niet van belang bij de toewijzing.

Naar de kavelkaart

11 juni Meet & Greet 

Natuurlijk wil je ook live kennis maken met het ZuideR. Dat kan op donderdag 11 juni tussen 16:00 – 20:00 uur. We organiseren dan een speciale Meet & Greet op locatie. In kleine groepjes leiden we je rond en kun je je vragen stellen en gezellig napraten. Het is alleen mogelijk naar de Meet&Greet te komen als je je hebt aangemeld via het inschrijfformulier, dit doen we om je ''Corona-proof'' te kunnen ontvangen. In de volgende nieuwsbrief ontvang je hier een inschrijfformulier voor. Houd je mailbox in de gaten!

Wat een woonplek!

Rotterdam-Zuid wordt met de dag levendiger en gezelliger. Met steeds meer restaurants, food courts, hippe cafés en culturele voorzieningen. Maar ook met de indrukwekkende Paviljoenwoningen van het ZuideR. Een inspirerende nieuwe woonplek in het voormalige Zuiderziekenhuis. Wil jij hier straks wonen? Zorg dan dat je de start verkoop niet mist!

Tot spoedig ziens in het ZuideR.

Terug