Het Zuider nieuwsbrief - 17 april 2020

17 april 2020 - We hebben geweldig nieuws: de eerste 15 Paviljoenwoningen van het ZuideR gaan in verkoop. Een buitenkans voor iedereen die graag modern en monumentaal wil wonen op een geweldige plek in Rotterdam-Zuid. In een unieke woning, met hoge plafonds, veel licht en ruimte, prachtige historische details en een geweldige uitstraling. Ga jij de uitdaging aan? Lees dan snel deze nieuwsbrief.    Team Het ZuideR

Het ZuideR en Corona

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het ZuideR. We lanceerden de nieuwe website, de woningontwerpen kregen steeds meer vorm en de start verkoopdatum werd gepland. En toen werd opeens alles anders. Ook wij houden alle ontwikkelingen rondom het coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten, maar dat betekent niet dat fase 1 van het ZuideR nu on hold wordt gezet. Allesbehalve!

Interactieve kavelkaart online 

Vanaf vandaag staat de interactieve kavelkaart van de eerste 15 Paviljoenwoningen online. 
De interactieve kavelkaart helpt je met het vinden van een woning in het ZuideR die helemaal past bij hoe jij wilt wonen. Je navigeert met je muis over de kaart en kiest een bouwnummer. Vervolgens kun je meer lezen over die woning en je inschrijven als belangstellende, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Bekijk de kavelkaart en ontdek meer over de 15 Paviljoenwoningen van fase 1.

Bekijk de kavelkaart


Wat worden de verkoopprijzen?

In fase 1 van het ZuideR heb je de keus uit 7 verschillende woningtypen, verdeeld over 15 Paviljoenwoningen. Elke woning is net weer even anders, qua uitstraling, oppervlakte en inhoud. De definitieve verkoopprijzen voor elke woning maken we halverwege mei bekend. Nu al kunnen we een indicatie per woning geven, zodat jij weet wat je straks kunt verwachten.

Bekijk de indicatie van de prijzen

 

Start verkoop mei 2020

In mei van dit jaar gaan we in verkoop met fase 1 van het ZuideR. Dat doen we online. 
Je kunt dan aangeven naar welke woning jouw voorkeur uitgaat. In de weken erna volgt de toewijzing van de woningen. Mochten de coronamaatregelen ondertussen versoepeld worden, dan is het mogelijk dat er tussentijds nog een meet&greet georganiseerd wordt. Je kunt dan je eventuele vragen stellen en alle plannen en tekeningen inzien. Mocht dat zo zijn, dan hoor je dat natuurlijk als eerste via de mail. De digitale verkoopbrochure is in ieder geval te downloaden vanaf het moment van start verkoop. 

Deel jouw verhalen, anekdotes en foto’s

Het voormalig Zuiderziekenhuis herbergt de mooiste verhalen. Op www.boei.nl kun je er al een aantal lezen. We zijn heel benieuwd of jij nog herinneringen aan het oude ziekenhuis hebt. Een mooi verhaal, een leuk anekdote of misschien zelfs wel oude foto’s. We zouden het geweldig vinden als je die met ons wilt delen. Stuur ze naar m.rohlof@boei.nl. Dan zorgen wij ervoor dat ze op de website geplaatst worden.

Mensen vertellen over het Zuiderziekenhuis

Terug