Het ZuideR is te vinden op Woonbeurs Rotterdam - 21 en 22 maart

21 februari 2020 - Alles over wonen in Rotterdam op jaarlijkse woonbeurs in WTC Zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020: nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en duurzaam wonen Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 maart (2020). De locatie is hetzelfde als in de afgelopen jaren: het WTC, in het hart van de stad.

Vooral nieuwbouw (koop en huur) op Woonbeurs Rotterdam + regio
De Woonbeurs Rotterdam + regio is vooral een nieuwbouwbeurs. Talrijke partijen presenteren er hun nieuwbouwprojecten in Rotterdam en in de regio. Het aanbod bestaat vooral uit koopwoningen, maar je vindt er ook huurwoningen. Naast nieuwbouw is er op de beurs aandacht voor zelfbouw.
 
Woonbeurs: ook financieel advies
Financiële partijen ontbreken evenmin. De Woonbeurs Rotterdam + regio is dan ook dé plek waar je niet alleen een woning vindt, maar waar je ook met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen. Zo sla je twee vliegen in één klap.
 
Informatie over duurzaam wonen, wijken en regiogemeenten
Behalve nieuwbouwaanbod, zelfbouwkavels en financieel advies is er op de beurs informatie over duurzaam en energiezuinig wonen. Zo kom je van alles te weten over stadsverwarming en warmtepompen, belangrijke alternatieven voor aardgas. Verder is er informatie over diverse Rotterdamse wijken waar nieuwbouwaanbod te vinden is, en over een aantal gemeenten in de regio.
 
Woonbeurs: van 12.00 tot 17.00 uur in het WTC in Rotterdam
De Woonbeurs Rotterdam + regio is op zowel zaterdag 21 als zondag 22 maart van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. In de aanloop naar het evenement vind je op www.woonbeursrotterdam.nl steeds meer informatie over het de beurs, met name over het nieuwbouwaanbod.

Terug