Woningborg

17 februari 2020 - De ontwikkeling van Het ZuideR, De Paviljioens is een samenwerking van BOEi met De Bonth Van Hulten, beiden beschikken over jarenlange ervaring in succesvol restauratie en transformatie van monumenten en als project aangesloten bij het Woningborg. 

5 ZEKERHEDEN VAN EEN WONINGBORG-CERTIFICAAT:

  1. Bij een faillissement van de ondernemer bouwen we uw woning af of u krijgt een schadevergoeding.
  2. Gewaarborgde garantie. De ondernemer verstrekt na oplevering Woningborg-garantie op gebreken aan uw woning. Woningborg waarborgt deze garantie als de ondernemer niet kan of, na uitspraak van een arbiter en het verstrijken van de hersteltermijn, niet wil presteren.
  3. Bemiddeling tussen u en de ondernemer bij geschillen over garantieklachten na oplevering als dat mogelijk is. Dit is gratis.
  4. Laagdrempelige geschillenregeling. Als u er niet uitkomt met de aannemer kunt u terecht bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.
  5. Vaak heeft u een Woningborg-certificaat nodig voor de hypotheek. In geval van Nationale Hypotheek Garantie is een certificaat waarop het keurmerk GarantieWoning is afgegeven verplicht. De Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw en Transformatie zijn goedgekeurd door Stichting GarantieWoning. 

Kijk voor meer informatie op de website van Woningborg.

Terug