Rotterdam. Make it happen!

Rotterdam is een stad van pioniers, van mensen die grenzen verleggen op een no-nonsense manier. Rotterdam is waar nieuwe dingen ontstaan, van de grond komen en waar het gebeurt. Vandaar de stadsslogan: Make it happen!

Coole stad

Als je tal van internationale media mag geloven, dan is Rotterdam tegenwoordig de coolste stad van Nederland. En daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Rotterdam is namelijk een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die je steeds opnieuw kunt ontdekken.

Zelf ontdekken

Of je nu voor de indrukwekkende architectuur gaat, kunst en cultuur, lekker borrelen, winkelen, uitwaaien langs de Maas of uitgebreid dineren en stappen; in Rotterdam vind je alles wat een echte metropool zo inspirerend maakt. Je moet wel even zoeken, want de leukste plekjes liggen verspreid door de stad. Maar misschien is dat juist wel de charme van Rotterdam. En als je eenmaal de moeite hebt genomen om de stad te omarmen en je wil steeds weer iets nieuws ontdekken, dan merk je meteen dat in Rotterdam alles kan. Maar je moet het wel zélf doen. Vandaar dus… Make it happen!